Verkoop

Op deze pagina vindt u: badjas, borstel, haarserum, tekenhaak, nagelvijl, droogshampoo, neus & poten balsem, schoonmaak doekjes.

ChillCoat badjassenverkoop ChillCoat AlstuBlaft

Waarom deze badjas?
*Uw hond is snel weer droog na een wandeling in de regen of een wasbeurt
*Geen tot weinig rondvliegende spetters als de hond zich uitschud, dus uw huis en auto blijven schoon
*Uw hond zal het heerlijk vinden om aan te hebben als hij nat en koud is!

De ChillCoat heeft een perfecte pasvorm waardoor vocht zo effectief mogelijk wordt opgenomen. De badjas is gemaakt badjas1van microvezel wat 4x zijn eigen gewicht in water opneemt. Een gemiddelde badjas van 400 gram neemt dus 1,6 liter water op! Doordat de poten vrij zijn kan de hond gewoon lopen, de badjas belemmert niet in beweging.

Ik heb de badjas uitvoerig getest in de trimsalon, en het resultaat t.o.v. andere badjassen is zeer groot. De stof neemt veel badjas2meer water op, en door de pasvorm kan de hond zich vrij bewegen. Ook gebruik ik hem thuis voor mijn eigen honden, wat een aanwinst! Geen vieze muren meer door spetters en geen/minder nattigheid op de vloer.

De badjas is verkrijgbaar in blauw met zwarte bies of antraciet met blauwe bies. De maten en prijzen vind u hier onder. De maat van uw hond neemt u op door te meten vanaf de schoft verkoop maat opmeten ChillCoat(schouderbladen) tot aan de staartaanzet. Heeft u moeite met de maat bepalen? Bel gerust op naar de trimsalon en u kunt langskomen om de juiste maat te vinden!verkoop prijzen Chillcoat

Activet Borstel €46activet-activet-slicker-borstels

Deze borstel heeft een flexibele, stugge borstelkop. Hierdoor is deze borstel zeer geschikt voor dikke vachten, lange vachten, vachten met onderwol en voor het uitborstelen van klitten.

U kunt zonder druk uit te oefenen makkelijker borstelen waardoor uw hand en pols worden ontzien. U gaat soepeler door de vacht en bent aanzienlijk sneller klaar met een borstelbeurt, wat uw hond prettig zal vinden.

O’tom Tick Twister €4,95otom_pack_nlg

Elke hond heeft wel eens een teek, het is van belang deze teek snel en veilig te verwijderen. Gebruik geen verdovende middelen (zoals alcohol of zeep) en zorg ervoor dat u niet in het lichaam van de teek knijpt. Als de teek zijn maaginhoud uitspuugt door verkeerd verwijderen, heeft uw hond kans op ziektes. Met de O’tom tekentang verwijdert u snel, makkelijk en veilig de teek!O_Tom_Tick_Twister_2PK-1

Nagelvijl €15Nagelvijl

Deze stevige nagelvijl is perfect voor honden die écht niet van nagels knippen houden. Dagelijks een stukje vijlen zorgt ervoor dat de nagels een mooie lengte krijgen. Ook geschikt voor honden met een zeer lang leven in de nagel, door dagelijks te vijlen trekt het leven terug en hoeft de nagel niet tot bloedens toe geknipt te worden.

Cowboy Magic Detangler & Shine €16cowboymagic1

Klitten verdwijnen als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen in DETANGLER & SHINE™ zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst. Het product biedt een pure verzorging, bevat geen water of alcohol en droogt het haar niet uit. Vuil, stof en zand hebben geen grip meer op haar dat behandeld is. Het product dringt door tot onder het haaroppervlak en werkt zowel hydraterend als versterkend. Het resultaat? Een natuurlijke glans en een zachte textuur.

Cowboy Magic Greenspot Remover €7Greenspotremover

Vuil, urine, mest, rottende geur, zweet en alle andere nare en vieze geurtjes en vlekken worden hiermee makkelijk verwijdert. Spuit de vieze plek in met Greenspot Remover en gebruik een vochtige doek om de ingrediënten te activeren. Ga hierna met een droge handdoek over de plek en het vuil is weg!

HOWND Yup You Stink – Emergency Wipes €7howndwipes

Perfect om mee te nemen in de auto voor na de wandeling. Koeienmest, modder, urine, kwijl en alle andere mogelijk stinkende dingen zijn makkelijk te verwijderen met deze niet-scheurende grote (30x20CM) anti-bacteriële doekjes. Deze pH-gebalanceerd doekjes zijn alcohol- en parabenen vrij en bevatten essentiële oliën, sap van aloë vera blad en – niet onbelangrijk – geurbestrijdende ingrediënten, zacht voor de huid en vacht van uw hond. In een pakje zitten 5 doekjes.

HOWND Skin, Nose & Paw Balm €15howndbalm

Deze balsem is 100% vegan, ongeparfumeerd, snel absorberend, natuurlijk en het hele jaar door te gebruiken. In de winterperiode beschermt deze balsem de voetzolen tegen ijs, sneeuw en strooizout. In de zomermaanden kan het worden gebruikt ter bescherming van de neus en de oorranden of blootgestelde huid tegen UVA- en UVB-stralen. Deze balsem kalmeert en beschermd droge, jeukende of gesprongen huid. Schrale plekjes en kleine wondjes kunnen hier ook mee behandeld worden.